divendres, 27 d’agost del 2010

DE LLIBRES I DE MOTXILES

Voldria compartir amb tots vostès l’alegria que vaig tindre al passar per la llibreria del barri per replegar els llibres de text del meus fills i vore que aquest any...( per fi !) estan dividits en 3 fascicles... un per trimestre i al mateix preu que el volum complet.

Aquesta possibilitat existia des de sempre... i per algun desconegut motiu (que cap mare podia entendre), any rere any, els llibres de text passejaven tota la seua saviesa, dia a dia, als obscurs fons de les motxilles dels nostres fills amb les llibretes, els “bocates” i els colors...qual penitència de no se sap quin càstig.

Ja fa molts anys que els pares, des de les AMPES i Federacions de pares veníem reclamant als editors de llibres de texts i a l’administració educativa solucions per aquesta excessiva càrrega de les motxilles dels nostres fills i filles que s’agreujava segons anaven pujant de nivell. Preocupació, que, a més de estar present en els titulars de premsa dels inicis del curs escolar de tots els periòdics i ser un de tema estrella en les tertúlies i reunions de pares, estava corroborada per molts informes mèdics.

Així que, jo crec, que els pares que hem format part de la Comunitat Escolar en aquestos últims anys, ens podem felicitar d’aquesta meta aconseguida (un poc de culpa en tenim) al temps que felicitem als editors per fer la vida un poc menys “pesada”.

Isabel Vicent Soriano-Canós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada